Landvetter Ryttarsällskap

Om Landvetter RyttarsällskapLandvetter Ryttarsällskap är en ideell förening som drivs av eldsjälarna i styrelsen samt flera engagerade medlemmar och boende i närområdet. Vi är unika på det sätt att vi vänder oss till ryttare inom flera olika discipliner, såsom hoppning, dressyr, gymkhana, islandshäst, western mm.


Medlemsantalet ökar stadigt och vi är nu runt 130 medlemmar i olika åldrar och på olika nivåer. Alla är hjärtligt välkomna till vår ridklubb!


Här kan du registrera dig som medlem.


Vi påminner också dig som redan är medlem att årligen förnya ditt medlemskap.Ridanläggning för alla

Landvetter Ryttarsällskap är en aktiv ridklubb och mötesplats för hästintresserade i alla åldrar, med eller utan tillgång till egen häst. På vår ridanläggning finns det möjlighet att utöva både hoppning, dressyr, gymkhana, islandshäst, western mm. Vi anordnar även föreläsningar och clinics av olika slag. Anläggningen är centralt belägen i Landvetter och du tar dig enkelt hit med kollektivtrafik då bussen stannar precis i närheten.


Kom gärna förbi och besök oss. Adressen finner du här.Bli medlem, stödmedlem eller sponsor

Vi har som mål att växa i medlemsantal varje år. Alla är hjärtligt välkomna att delta och umgås - barn, unga och vuxna, med eller utan tillgång till egen häst. Vi vänder oss också till funktionshindrade och vill erbjuda möjligheten för alla att komma i kontakt med hästar.


Här hittar du mer information om hur du blir medlem eller sponsor.  


Har du andra frågor är du alltid välkommen att höra av dig.Historik

Landvetter Ryttarsällskap bildades 1976 med grundtanken att man ska kunna ha kul med häst inom många olika discipliner. Klubben som snart är  50 år, har alltid varit en viktig samlingspunkt för de många hästintresserade i Härryda kommun.


Under flera år har vi ställt upp i olika tävlingar med lag inom hoppning, dressyr och gymkhana..


När klubben startades huserade vi på Härkeshultsvägen, där Hagens förskola idag ligger. Därefter i Fläskebo industriområde innan vi 2015 flyttade till vår nuvarande adress på Tahultsvägen. Här har kommunen byggt en fantastisk fin ridanläggning med två paddockar och klubbhus.

 

Varmt välkommen till Landvetter Ryttarsällskap!
Ordförande


Charlotte JohanssonKassör


Gunilla JohanssonSekreterare


Jenny JakobsonLedamöter


Emma Nevander

Monika Selén

Charly Bondei

Sophia Hertram

Klara Hertram
Suppleanter


Majvor Strömgren

(Bilder: Charlotte Johansson)

123 274 28 98

Plusgiro

842917-7

Organisationsnummer

852000-7371